Evenementen

Winter Event met workshops

Geplaatst op vrijdag 23 januari 2015 13:55
  • Winter © Eigen foto

pinterestmail

Assen - In Restaurant Zalen van Veen in Assen wordt op zondag 25 januari het Winter Event van de Dag van Delen gehouden.

Indra Verheijen van de organisatie: ‘Het jaar 2014 was voor velen een jaar van confrontatie, chaos en soms ging dit gepaard met verlies. Er is veel opgeruimd in dit jaar. Het jaar 2015 heeft een hele andere energie, waardoor er ook hele andere dingen zullen gaan gebeuren en we het oude grotendeels achter ons kunnen laten.

Om je te ontdoen van deze oude energie en fris het nieuwe jaar in te gaan en weer met volle moed te beginnen aan het nieuwe, organiseren we dit Winter Event. Er zijn diverse consulten en workshops te bij te wonen welke je handvaten kunnen geven om deze nieuwe start te omarmen.’ Belangstellenden zijn welkom tussen 9.30 en 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro aan de kassa en in de voorverkoop 3,50 euro. Bovendien mogen kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend verkrijgbaar via de website dedagvandelen.nl
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.