Evenementen

Dinerlezing Het Logboek met Mariëtte Haveman

Geplaatst op zondag 15 februari 2015 11:18
  • De Cerck aan de Brinkstraat in Beilen. © Ron de Vos

pinterestmail

Beilen - Boekhandel Het Logboek in Beilen houdt dinsdagavond 24 februari in dinercafé De Cerck een dinerlezing met als gast Mariëtte Haveman.

Mariëtte Haveman is kunsthistorica, uitgever en hoofdredacteur van het tijdschrift Kunstschrift en natuurlijk schrijver. 'Het huis achter de wilgen' is haar vierde boek na 'Het Feest Achter de Gordijnen', 'Schilders van de Negentiende Eeuw' (tweede druk 2011) en romans 'De Foto van Faye Finsbury' (2008) en 'De Vrouwenvanger' (2010).
In deze inspirerende dinerlezing gaat Mariëtte verder dan haar laatste boek. Ze neemt de aanwezigen mee in de grondstoffen die uiteindelijk een roman vormen, de beelden, de herinneringen, de literatuur.
Kijk voor meer informatie over het boek en over Mariëtte op www.hetlogboek.org Opgeven kan via deze of in de winkel.
De kosten voor de dinerlezing zijn € 25 inclusief diner, drankje en koffie/thee. U kunt zich ook alleen voor de lezing opgeven. Kosten € 10 per persoon. Start diner 18.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.