Evenementen

Winterse wandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 08:09
pinterestmail

Drouwen - In de voorjaarsvakantie kun je op de woensdagen een winterwandeling maken bij Buitencentrum Boomkroonpad. Op woensdag 21 en 28 februari kun je met een gids van Staatsbosbeheer een leuke winter wandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud.

Laat je niet weerhouden door de kou, maar ga lekker struinen door de Drentse bossen. De gids neemt je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal je van alles laten zien over de natuur in de winter. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven. Mocht er sneeuw liggen, dan wordt het helemaal spannend. Je kunt dan nog makkelijker de sporen van de dieren in de sneeuw ontdekken.

De wandelingen starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Graag vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Startplaats is Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.