Evenementen

Ondernemers gezellig met elkaar aan de borrel

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 17:59
  • v.l.n.r.: Erik Kramer, Fred Prakken, Hilde Nijwening, Ellen ter Laan, René Muntinga, Sander Vos en Geertje Schokker © Erik Veenstra

pinterestmail

Westerbork - Nadat de Ondernemerskring Midden-Drenthe vorig najaar twee netwerkborrels in plaats van netwerkontbijten hield, is het nu weer tijd voor een netwerkborrel. Dit vindt plaats op vrijdag 15 juni.Het netwerkontbijt wat gepland stond op woensdag 13 juni komt te vervallen.

De Netwerkborrel is bedoeld om gezellig de werkweek afte sluiten met de collega ondernemers. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. In Iers Restaurant & Pub De Turfsteker worden de deelnemers getrakteerd op drankjes en diverse luxe tapas gerechten. Iedereen gaat naar huis met het gevoel dat ze een maaltijd hebben gehad.

Ook deze bijeenkomst is net als de netwerkontbijten toegankelijk voor alle ondernemers uit Midden-Drenthe. Niet leden van de Ondernemerskring Midden-Drenthe betalen een kleine vergoeding van 10 euro p.p.

Opgave kan via deze link: http://www.om-d.nl/activiteiten/om-d-cafe-netwerkborrel/

Het bestuur van de Ondernemerskring Midden Drenthe en Sander Vos van Iers Restaurant & Pub "De Turfsteker" heten de ondernemers welkom vanaf 17.00 uur.

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.