Theater

Theatervoorstelling 'verbeeld uw verhaal' te zien in Smilde

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 17:07
  • Het Kompas in Smilde. © Google

pinterestmail

Smilde – Op maandag 8 mei is in het Kompas (Veenhoopsweg 12B) in Smilde de theatervoorstelling verbeeld uw verhaal te zien. Deze voorstelling gaat over levensverhalen van ouderen uit Midden-Drenthe en wordt ook gespeeld door ouderen zelf.

In de voorstelling ‘Verbeeld uw verhaal’ vertellen ouderen zelf een stukje van hun levensverhaal. In deze theatervoorstelling ruimen moeder en dochter de zolder van oma op. Aan de hand van voorwerpen die ze vinden komen er allerlei verhalen los. Door de verhalen en voorwerpen wordt u meegenomen op een reis naar het verleden.  De ouderen zullen de verhalen herkennen, en voor jongeren is het een leuke kennismaking met het leven van hun ouders of grootouders. De regie van de voorstelling is in handen van Minou Otten.

Kosten en aanmelden
Wilt u de voorstelling bezoeken? Dan kunt u zich nu aanmelden bij Tineke Posthoorn van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Dat kunt u doen door te mailen naar ggschilderen@outlook.com of bellen met 088 16 51 276. Ook zijn er kaarten te koop aan de zaal. De toegangskaarten voor deze voorstelling kosten 5,- euro. Aanvang van de voorstelling is 14.00 uur. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.